.....BR

2022. 

* Turneje:  Italija, Tajvan, Francuska, Azorska ostrva, Meksiko  

* Specijalni programi              Srbija kroz igru i pesmu 

https://youtu.be/jaMpICay1Us


UC Talija godišnje odigra preko 400 koncerata u zemlji i inostranstvu. Posetili smo mnogo svetska čuda: Maču Pikču, piramide u Meksiku, Kineski zid… peli smo se na najviše zgrade na svetu Tai Pei 101, Burdž Khalifa, Empajer Stejt Bilding, na poziv Kraljevine Bahrein igrali za Formulu 1, na zatvaranju EP u rukometu, sarađivali sa Kraljevskom porodicom, Novakom Đokovićem, Lepom Brenom, Ivanom Ivanovićem itd.

U Ekvadoru leteli smo zip lajnom na visini od 1000m, iznad vodopada i prašuma, išli na rafting u Meksiku, peli se na vulkane i piramide…..

Gostovali smo, i predstavljali kulturu i običaje našeg naroda u SAD-u, Meksiku, Peru, Ekvadoru, Dubaiju, Kini, Tunisu, Maroku, Bahreinu, i zemljama EU, i mnogim drugim zemljama.

 


Touch of the Roman empire

Talija Viminacijum

Dinamična predstava napada varvara na rimske legije na teritoriji severnog Balkana praćena snažnim muzičkim efektima. Izvodi se na različitim scenama kako na otvorenom tako i u pozorištu.

U vreme velikih potresa i previranja u Rimskom carstvu, tokom 4. veka, kada su varvari sa severa upadali i razarali Rimske teritorije, izuzetno važnu ulogu imali su utvrđenja – gradovi na teritoriji današnje Srbije koji su branile granice carstva: Viminacijum, Sirmijum, Singidunum, Margus. Svi do temelja porušenih 441. godine u jednom naletu Huna, poznatih po svojoj svireposti.
Predstava je rekonstrukcija upada Huna na Rimska utvrđenja.

 

 

 

Želite da budete sponzor?

Contact Info

Gandijeva 198/36
Beograd
11070
Srbija
+381 63 7702 458

PIB: 100429379

Matični broj: 17206923

PODACI O DELATNOSTI: 9499 – Delatnost ostalih organizacija na bazi učlanjenja

Go to top